Nieuws van de MGCN

Heb je iets wat je in nieuws wilt plaatsen? Stuur een mailtje met illustratie naar redactie@mgcn.nl. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geplaatse informatie.

De Moto Guzzi Days zijn gestart: testritten en exclusieve voordelen

Moto Guzzi Days Tijdens de Moto Guzzi Days is de nieuwe Moto Guzzi Stelvio beschikbaar voor testritten. Met zijn compacte tweecilinder motorblok en innovatieve technologieën zorgt de motor voor ultiem rijplezier en veiligheid tijdens de rit. De nieuwe Moto Guzzi Stelvio is te koop voor €18.499 en de versie met het innovatieve PFF Rider Assistance Solution-platform voor €19.299. Naast de nieuwe Stelvio is het tijdens de Moto Guzzi Days ook mogelijk om een van de andere modellen uit het Moto Guzzi gamma te proberen. Denk bijvoorbeeld aan de V7, de iconische klassieke roadster van Moto Guzzi. Of de V100 Mandello, de krachtige sport tour motor uit het Moto Guzzi assortiment. In april profiteren klanten van voordeel oplopend tot €1.250 op geselecteerde modellen. Ga naar de website voor meer informatie of om een afspraak te maken.
Ga naar de website >

Moto Guzzi e-store

Ga naar de officiële Moto Guzzi e-store en laat je inspireren door de beste collecties: een technische collectie voor onderweg en een lifestyle-lijn om al je passie te uiten.
Ga naar de website >

In memoriam Mariëtte Buijvoets

Maandag ochtend 5 februari bereikte ons het trieste bericht dat Mariëtte Buijvoets de nacht van zondag op maandag is overleden. Wij kennen Mariëtte als de bevlogen kracht achter de Guzzi shop, het was echt haar winkeltje en zij bleef ondanks de problemen met haar gezondheid altijd zeer betrokken bij de Guzzi shop. De Guzzi shop is een vaste waarde op evenementen met als jaarlijks hoogtepunt de stand op de Motorbeurs in Utrecht, mede door de inzet van Mariëtte een prachtige representatie van de MGCN. Wij wensen Paul en familie heel veel sterkte de komende tijd. Namens het bestuur van de MGCN, Ronald van Beek (Voorzitter MGCN)
Ga naar de website >

Wij zijn al 50 jaar gek van moto guzzi. Jij ook?
Wordt dan lid van de mgcn.nl