x Productafbeelding
Slide background

Wordt nu lid

van de

Moto guzzi club nederland

Slide background

Komende zomer

Houd de website in de gaten

Internationaal Moto Guzzi Treffen

Slide background

Heb je een leuk artikel

Stuur het door naar de redactie

info@redactie.nl

Slide background

het Openingstreffen

Houd de website in de gaten

MGCN Activiteiten

Vrijdag
18
Juni
Internationaal Moto Guzzi Treffen 2021 AFGELAST
Adres: Camping de Koekoek-Lekdijk 47 4235VM Tienhoven a/d Lek
Commissie: MGCN
Vrijdag
25
Juni
Regiobijeenkomst Zuid
Adres: Grand Café De Heere van Heel, Heerbaan 90, Heel
Commissie: Toercommissie
Vrijdag
02
Juli
Zijspantreffen
Adres: Heideweg 6, 9591 AG Onstwedde
Commissie: Klassieker commissie
Zondag
11
Juli
SmallBlockdag
Adres: Bar en grill de Locomotief Spoorlaan 2c, 6562 AM Groesbeek
Commissie: Klassieker commissie
Zaterdag
31
Juli
Regiobijeenkomst Zuid
Adres: Grand Café De Heere van Heel, Heerbaan 90, Heel
Commissie: Toercommissie
Zondag
22
Augustus
Klassieker Zijspan Middag
Adres: Camping de Koekoek Lekdijk 47, 4235 VM Tienhoven.
Commissie: Klassieker commissie
Vrijdag
27
Augustus
Regiobijeenkomst Zuid
Adres: Grand Café De Heere van Heel, Heerbaan 90, Heel
Commissie: Toercommissie
Zondag
05
September
Italdag
Adres: Recreatieterrein de Meent, Beusichem
Commissie: MGCN

De Moto Guzzi Club Nederland

In 1972 groeit een aantal ritten die Guzzi V7 rijders gezamenlijk rijden uit tot de Moto Guzzi Club Nederland. Men begint evenementen te organiseren, het clubblad de Moto Guzzi Koerier wordt gevuld met verhalen en technische tips en de club groeit gestaag. Intussen zijn we één van de grootste merkenclubs van Nederland.

 

 

Algemene ledenvergadering 2021

De algemene Ledenvergadering van de MGCN zal plaatsvinden op zaterdag 12 juni.

Locatie:
Het Spant
Liesveldweg 67
4233 HG Ameide
Start van de vergadering is om 14:00.

In verband met de invoering van de WBTR is een aanpassing van de statuten wenselijk. De voorgestelde wijzigingen liggen ter inzage bij de voorzitter in Dongen, bij de secretaris in Aalten en bij de redactie in Nieuwegein. Daarnaast kunt u voorafgaand aan de vergadering vanaf 12.00 uur tot 13.30 uur deze inzien op de vergaderlocatie.

In verband met de regelgeving t.a.v. corona is aanmelden vooraf noodzakelijk. Deze schriftelijke aanmelding met naam en lidnummer dient uiterlijk zondag 6 juni bij de secretaris aanwezig te zijn.

 

Inschrijving Mandello 100jaar Moto Guzzi is nu gesloten

Beste MGCN-leden,

Alles blijft nog onzeker, maar de situatie in Europa verbetert snel. De Klassiekercommissie en de Toercommissie hebben hun best gedaan om onder de huidige omstandigheden afspraken te maken met campings en andere partijen voor de rit naar Mandello en het 100 jaar feest van Moto Guzzi (let wel: ook hier is nog geen uitsluitsel of Mandello het mag organiseren). We hebben nu steeds twee campings dicht bij elkaar gevonden waar we op de heen en terugweg overnachten en hier ook de capaciteit voor onze groep maximaal benut. Hiermee zijn we wel een beetje aan het einde gekomen van wat we overzichtelijk kunnen organiseren. Om die reden sluiten we de inschrijving voor dit evenement.

Vriendelijke groeten
Klassiekers en Toerders

Afbeelding

MGCN CORONA-update 2021

Beste MGCN-ers,

COVID 19 heeft de komende tijd gevolgen voor de evenementen voor de MGCN. Onderstaand vinden jullie de gevolgen voor evenementen die door MGCN georganiseerd worden.

We zullen proberen om uiterlijk 6 weken van tevoren aan te geven dat het onzeker wordt of een bepaald evenement door kan gaan. Als dit het geval is dan vragen we jullie kort voor het evenement te checken via deze pagina en het forum of en hoe het evenement doorgaat. Deze pagina wordt via de redactie ge-update, het forum kunnen we zelf als organisator direct aanpassen(dit is dan voor last-minute berichten mogelijk nog actueler).

Voor meer informatie over de evenementen.

Afbeelding

Openingstreffen afgelast

Het komend openingstreffen 2021 is afgelast.

Afgelopen vrijdag heeft de Toercommissie vergaderd en is er besloten om het Openingstreffen dit ook dit jaar niet door te laten gaan gezien de lopende Coronamaatregelen, helaas. Daardoor vervalt ook de prijsuitreiking van de LM Rally 2019, die eigenlijk in al 2020 had moeten plaatsvinden.
Om de prijswinnaars niet langer te laten wachten wordt de uitslag bekend gemaakt in Koerier 2.

Brommerrit AFGELAST/VERVALLEN

De Brommerrit op 5 juni komt te vervallen
Voor meer informatie neem contact op met klassiekercommissie@mgcn.nl

Afbeelding

Moto Guzzi is 100 jaar oud

We vieren het honderdjarig jubileum van de meest geavanceerde motoren met het vermogen om te innoveren, terwijl het merk steeds trouw bleef aan zijn waarden en tradities. Voorzitter en CEO van de Piaggio Group Roberto Collaninno: “Het honderdjarig jubileum van Moto Guzzi is een groots moment voor de Italiaanse industrie. Momenteel geniet het merk van een nieuw succesvol seizoen dat een echte passie blijft aanwakkeren bij motorrijders uit alle hoeken van de wereld”. Moto Guzzi organiseert talrijke initiatieven ter gelegenheid van deze bijzondere verjaardag. De feestelijkheden eindigen met de Moto Guzzi World Days in Mandello del Lario van 9 tot 12 september 2021. 

Op 15 maart 2021 viert Moto Guzzi zijn eerste legendarische 100ste verjaardag. Een eeuw boordevol geschiedenis, prachtige motoren, overwinningen, avonturen en bijzondere persoonlijkheden die samen bouwen aan het legendarische merk van de Adelaar. Moto Guzzi viert deze uitzonderlijke mijlpaal terwijl het volop geniet van een nieuw, succesvol seizoen. (meer...)

(Bron: Nieuwsmotor.nl )

Afbeelding

Uitgesteld: Hosteltrip

Uitgesteld: Hosteltrip naar Yorkshire Dales en Wales naar 26mei 2022 t/m 5 juni 2022
De COVID19-omstandigheden in Engeland en ook de condities voor het reizen naar het buitenland zijn onvoldoende om naar Engeland te kunnen afreizen in mei 2021 (13-23 mei). Daarom zijn we genoodzaakt de hosteltrip naar de Yorkshire Dales en Wales uit te stellen naar 2022 (weer tussen Hemelvaart en Pinksteren). De deelnemers worden individueel geïnformeerd. We verwachten dat er wel weer plaatsen vrijkomen en stellen de inschrijving eind september 2021 weer open om nieuwe deelnemers te vinden voor de vrije plaatsen.

Het Internationaal Moto Guzzi Treffen, The Guzzi Rumble, afgelast

Aanvankelijk waren we van plan om de definitieve Go/No-Go beslissing op 12 mei te nemen, maar na overleg met het MGCN-bestuur hebben we besloten dat het niet mogelijk is om het treffen dit jaar in de goede sfeer te organiseren. Lees meer

Website

 • Algemeen
 • Wilko van der Vecht & Astrid Gommers
 • Contact

 • Forum & Database
 • Paul Minnaert
 • Contact

Guzzishop

MGCN

 • Secretaris
 • Bernad te Hennepe
 • Telefoon: 06-10885658
 • Contact

 • Moto Guzzi Club Nederland
 • Henri Dunantlaan 63
 • 3771XR Barneveld
 • KvK 40321134